loading
Sensiball VR Resmi sitesine erişim sağlıyorsunuz

TÜBİTAK 1501 PROJE DESTEĞİNE HAK KAZANDIK!

blog images

 

Sensiball VR olarak Mart ayında gerçekleştirdiğimiz 1501 - TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı başvurusu sonuçlandı. Girişimimizde TÜBİTAK Destek Programı 1512 ile başladığımız bu macera; 1507, 1502, TÜBİTAK Spor BİGG Ödülleri ve 1501 ile devam ediyor.

 

 

Aylar süren yoğun çalışmalarımızın ardından Ar-Ge süreçlerimizde TÜBİTAK tarafından güçlü bir destek aldığımızı duyurmaktan onur duyuyoruz!

 

 

Projemizin yurt dışına açılması için gerekli olan destek ve kalite TÜBİTAK tarafından hak kazandığımız 1.3 Milyon TL ile elde edilmiş olacak. Dolayısıyla yurt dışı faaliyetlerimiz sadece pazarlama alanında değil, aynı zamanda kalitemizi artırmak adına da güçlenecek diyebiliriz!

 

 

Süreç Nasıl İşliyor?

 

Genel olarak bir TÜBİTAK sürecinin nasıl işlediğine değinerek sizleri süreçten haberdar etmek isteriz. Öncelikle TÜBİTAK başvuru süreçleri uzun ve zorlu bir yoldur. Güçlü bir hazırlıkla TÜBİTAK ön başvurusunu yaptığınızda size bir teknik uzman atanır. Bu uzmanın vereceği onayın ardından bir hakem değerlendirmesinden geçersiniz. Alanında uzman olan hakemlerden oluşan bu süreci atlatmak demek bilimsel anlamda başarılı ve nitelikli bir çalışma ortaya koyduğunuz anlamına gelir. Bu yönüyle TÜBİTAK projeleri sadece şirketlere nakit akışı sağlayan bir destekten öte projelerin bilimsel tutarlılığını da kanıtlayan bir ölçme değerlendirme uygulamasıdır. Sensiball VR olarak TÜBİTAK 1501 süreçlerini başarıyla tamamlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz.